Obsah fóra www.magori.net Domů
 •   FAQ  •  Hledat  •  Možnosti  •  Ranks •  Uživatelské skupiny  •  Registrace  •  Nastavení  •  Přihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv  •  Přihlášení  •
 •   •    Domů  •   Obchod  • 
Kalendář 
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma

Odeslat nové témaOdpovědět na téma Zobrazit předchozí témaPoslat email příteli.Seznam uživatelů, kteří vidělit tento příspěvekUložit toto téma jako souborPrintable versionPřihlásit, pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma
Autor Zpráva
slunĂ­k
Mamča všech

Věk: 39

Zboží

macadonia.gif
PříspěvekZaslal: so květen 12, 2007 11:10 pm  Předmět:  VÝSLEDKY HLASOVÁNÍ MAGOR CUPU Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Tak a måme tady výsledky Magor cupu!

Po sečtení vašich-našich hlasů jsme se,samozřejmě pod dozorem státní magortářky,dobrali k těmto výsledkům a můžeme na svou čest a svědomí prohlásit,že informace zde podávané jsou pravdivé a nezměnitelné!

Takže:

Na třetím místě se s celkovým počtem 9 bodů umístilo foto.č.16

Na druhém místě se s celkovým počtem 11 bodů umístilo foto č.29

Na prvním místě se s celkovým počtem 15 bodů umístilo foto č.18

Býk Pohlaví:Žena Prase OfflineOsobní galerie uživatele slunĂ­kZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
slunĂ­k
Mamča všech

Zboží

macadonia.gif
PříspěvekZaslal: so květen 12, 2007 11:11 pm  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Všem aktérům gratulujeme a přejeme spoustu dalších Magor foteček a autorce gratulujeme k tvůrčím nápadům!

Býk Pohlaví:Žena Prase OfflineOsobní galerie uživatele slunĂ­kZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
kid
Magor Míši

Věk: 24

Zboží

japan.gif
PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2007 12:13 am  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Sláva vítězům čest poraženým Laughing Laughing Laughing

Vodnář Pohlaví:Muž Tygr OfflineOsobní galerie uživatele kidZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovi WWW stránkyICQ
Tom
Tatínek všech

Věk: 46

Zboží

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2007 10:36 am  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

No toto. Ja hledím jako blázen. Jump Já a Magor roku??? Tak to jsem nečekal..... No jo,kdo vás má taky uhlídat. Takže všem,co hlasovali ...... Magůrkům zdar. Sám za sebe---- Nazdar.

Blíženci Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie uživatele TomZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
mobileus
Bjáška

Věk: 23

Zboží

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2007 2:18 pm  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

blahopřeju všem co vyhráli
tom: ty musis byt magor roku, pac si pionýr a musis nas vest aneb jak se řiká všichni sborem za tim prvním volem Laughing

Lev Pohlaví:Muž Kočka OfflineOsobní galerie uživatele mobileusZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
Dytuska
Sestřiška

Věk: 26

Zboží

srilanka.gif
PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2007 5:01 pm  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Táta je prý nejrozumnější a vyhraje Magora :-D proč mě to tady nepřekvapuje?? Smile

Beran Pohlaví:Žena Krysa OfflineOsobní galerie uživatele DytuskaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
mobileus
Bjáška

Věk: 23

Zboží

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2007 5:43 pm  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

tady te uz nic prekvapit nemuze

Lev Pohlaví:Muž Kočka OfflineOsobní galerie uživatele mobileusZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
slunĂ­k
Mamča všech

Zboží

macadonia.gif
PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2007 8:36 pm  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Dytuska napsal:
Táta je prý nejrozumnější a vyhraje Magora :-D proč mě to tady nepřekvapuje?? Smile
To bude zřejmě nějaký jeho skrytý talent! Laughing Laughing Laughing

Tom
Tatínek všech

Zboží

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2007 9:05 pm  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Sluniku,to foto bude od teď patentované,čili žádný avantar,nebo domluvíme pronájem. Schowbusines je sviňa..... Laughing Laughing Laughing

Blíženci Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie uživatele TomZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Matysek
Bjáška

Věk: 26

Zboží

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2007 9:08 pm  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Gratulace vitezum :-))

Beran Pohlaví:Muž Krysa OfflineOsobní galerie uživatele MatysekZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
Andy
Teta zmrzlinka

Věk: 34

Zboží

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2007 9:44 pm  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Magor ve vedenĂ­... no to sme to dotĂĄhli.... :smt043

Gratuluji Tome, někdy se to foto bude ale muset vyzkoušet doopravdy, aby jsi potvrdil své magorství Twisted Evil Nejlépe při předání poháru 8)

Váhy Pohlaví:Žena Kočka OfflineOsobní galerie uživatele AndyZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovi WWW stránkyICQ
Tom
Tatínek všech

Zboží

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2007 9:55 pm  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Andy napsal:

Gratuluji Tome, někdy se to foto bude ale muset vyzkoušet doopravdy, aby jsi potvrdil své magorství Twisted Evil Nejlépe při předání poháru 8)
No to snad ne... Já mám totiž většííí ------------- PUPEK. Laughing

slunĂ­k
Mamča všech

Zboží

macadonia.gif
PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2007 10:01 pm  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Tom napsal:
Andy napsal:

To neva koupĂ­me SUPER ALWAYS! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Tom
Tatínek všech

Zboží

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2007 10:03 pm  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

slunĂ­k napsal:
Tom napsal:
Andy napsal:

Cože??? Nepřišly gumičky??? Bo co?. Laughing Žádný takový. Z taky si nebudete dělat šoufky. Autorita musí být.... A basta. 8)

slunĂ­k
Mamča všech

Zboží

macadonia.gif
PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2007 10:05 pm  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Tom napsal:
slunĂ­k napsal:
Tom napsal:
Andy napsal:

Cože??? Nepřišly gumičky??? Bo co?. Laughing Žádný takový. Z taky si nebudete dělat šoufky. Autorita musí být.... A basta. 8)
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Prej autorita?To mᚠz nějaký encyklopéééééééééééédie,ne?

Zobrazit příspěvky z předchozích:      
Odeslat nové témaOdpovědět na téma Zobrazit předchozí témaPoslat email příteli.Seznam uživatelů, kteří vidělit tento příspěvekUložit toto téma jako souborPrintable versionPřihlásit, pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma