| Autor |
Zpráva |
Tom
TatĂnek vÂech

Věk: 46
Zaloen: 04. 06. 2006
Zboí

|
|
Tak MagĹŻrci,co plĂĄnujete pro letoÂnĂ rok na svĂ˝ch milĂĄÄcĂch? Pochlubte se,a se na konci roku mĹŻÂete podĂvat pravdÄ do oÄĂ U mÄ je to jasnĂ˝.Jeliko mĂĄm v prdĂ˝lce zadnĂ tlumiÄe a vepĹedu zase uloÂenĂ tlumiÄĹŻ,tak holt kdy u se to musĂ rozebrat dostane Almerka jinĂŠ pruÂiny. Podvozek by byl lepÂĂ,ale to by musel nÄjakĂ˝ existovat. No a z kĹesla na mÄ od vĂĄnoc pokukuje vĂ˝fuk,tak to je dalÂĂ ÄĂnost.... No motĹŻrek by taky potĹeboval alespoĹ zkrĂĄÂlit... no nevĂm,snad to stihnu. :(
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
323.Hans.626
Anonymní

Zboí
|
|
JĂĄ mĂĄm objednanĂ˝ elektrony na obÄ auta - k tomu se jeÂtÄ budou lakovat brzdiÄe, motor a takovĂ˝ krĂĄvovinky, u mĂĄm vyhlĂdnutou i barvu. Co se tĂ˝kĂĄ motoru tak i pĹes urÄitĂŠ zrazovĂĄnĂ ze strany MazÄĂĄkĹŻ pĹŻjdu do vloÂek filtrĹŻ Green na obÄ auta, pĹĂpadnÄ jeÂtÄ svĂÄky Iridium Denso bo NGK, taktĂŠÂ na obÄ auta :-D U 323 bych v dalekĂŠ budoucnosti rĂĄd vidÄl mlhovky, zadnĂ kĹidĂ˝lko (to malĂ˝ origo) mno a nÄjakĂ˝ ty ÄernĂ˝ plasty do barvy karoserie pĹĂpadnÄ folie (ty asi i u 626). Mno ale uvidĂme, jak na tom budu s penÄzma zatĂm se to sune furt Äim dĂĄl tĂm hĹŻĹ :?
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
323.Hans.626
Anonymní

Zboí
|
|
| 323.Hans.626 napsal:
|
JĂĄ mĂĄm objednanĂ˝ elektrony na obÄ auta - k tomu se jeÂtÄ budou lakovat brzdiÄe, motor a takovĂ˝ krĂĄvovinky, u mĂĄm vyhlĂdnutou i barvu. Co se tĂ˝kĂĄ motoru tak i pĹes urÄitĂŠ zrazovĂĄnĂ ze strany MazÄĂĄkĹŻ pĹŻjdu do vloÂek filtrĹŻ Green na obÄ auta, pĹĂpadnÄ jeÂtÄ svĂÄky Iridium Denso bo NGK, taktĂŠÂ na obÄ auta :-D U 323 bych v dalekĂŠ budoucnosti rĂĄd vidÄl mlhovky, zadnĂ kĹidĂ˝lko (to malĂ˝ origo) mno a nÄjakĂ˝ ty ÄernĂ˝ plasty do barvy karoserie pĹĂpadnÄ folie (ty asi i u 626). Mno ale uvidĂme, jak na tom budu s penÄzma zatĂm se to sune furt Äim dĂĄl tĂm hĹŻĹ :?
|
Jo pĹĂpadnÄ dalÂĂ alternativa budi fakt, Âe pokud se mi naskytne zcela nĂĄhodou jakĂ˝koliv auÂĂĄk za rozumnej penĂz (japonec pokud moÂno Mazda) tak jedna z mĂ˝ch milenek pĹŻjde z domu... Aby byla zachovĂĄna obmÄna vozovĂŠho parku...
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
Alexxx
BjĂĄÂka

Věk: 21
Zaloen: 03. 06. 2006
Bydlitě: Yokohama
Zboí

|
|
| No Auto ne nÄkdy pĹece :-D ......
|
|
|
|
_________________ ÂHolky nejsou naÂi zlobĂtka. Jsou to lĂĄsejÄky, ale hrajĂ tvrdou hru!Â
,,Guiero le MagĹŻrci,,
|
|
 |
        |
 |
Andy
Teta zmrzlinka

Věk: 34
Zaloen: 18. 09. 2006
Bydlitě: U zmrzlĂkĹŻ
Zboí

|
|
MĂĄm velkej elĂĄn, vÄtÂĂ auto a obrovskĂ˝ plĂĄny
Z tÄch realizovatelnejch plĂĄnĹŻ to je minimĂĄlnÄ pĹedÄlanej introÂ. Ten si dÄlĂĄm sama a tak nÄco uÂkudlĂm. A Âe bude pĹekopanej ! :P OpÄt jsem musela toti penĂzky dĂĄt na jinĂŠ autĂÄko a ne na ÂĂŠfovskĂŠ
Ale abych obhĂĄjila titul nejhezÄĂ dodĂĄvky nebo aspoĹ s dĹŻstojnostĂ se ĂşÄastnila, musĂm zapracovat i na exteriĂŠru. TakÂe BY TO CHTÄLO vĂ˝fuk, spojler moÂnĂĄ na stĹechu a uÂi (okolo kabiny), hornĂ hrazda do laku, osvÄtlit lĂŠpe ÄumĂĄÄek, taky jsem chtÄla silnÄjÂĂ turbo... nooo, to u asi nebude, takÂe minimĂĄlnÄ na zĂĄvody mechanickĂ˝ zapĂnĂĄnĂ ventilĂĄtoru a vĹŻbec ... pĹekvapenĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂ
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
slunĂk
MamÄa vÂech

Věk: 39
Bydlitě: SlunĂGoW
Zboí

|
|
No tak-volant,vzduchovĂ˝ filtr,rozpÄra a trochu barevnÄjÂĂ kola.........to bych letos fakt chtÄla.zbytek uvidĂm .taky hoooooooooodnÄ moc zĂĄleÂĂ na korunkĂĄch,pĂĄÄ jsem dnes spoÄĂtala svĂŠ vĂ˝daje za mÄsĂc (to co musĂm zaplatit) a zjistila jsem Âe po vÂem tom zaplacenĂ mi mÄsĂÄnÄ zbĂ˝vĂĄ na jĂdlo,oÂacenĂ,ÂĂĄĂĄbku atd. + - 2.500,- KÄ.S tĂm toho moc nenadÄlĂĄm,Âe?
|
|
|
|
_________________ Âivot je boj!
tak se tu vÂichni pozabĂjejte a jĂĄ bych s dovolenĂm proÂla.
|
|
 |
    |
 |
323.Hans.626
Anonymní

Zboí
|
|
| slunĂk napsal:
|
No tak-volant,vzduchovĂ˝ filtr,rozpÄra a trochu barevnÄjÂĂ kola.........to bych letos fakt chtÄla.zbytek uvidĂm .taky hoooooooooodnÄ moc zĂĄleÂĂ na korunkĂĄch,pĂĄÄ jsem dnes spoÄĂtala svĂŠ vĂ˝daje za mÄsĂc (to co musĂm zaplatit) a zjistila jsem Âe po vÂem tom zaplacenĂ mi mÄsĂÄnÄ zbĂ˝vĂĄ na jĂdlo,oÂacenĂ,ÂĂĄĂĄbku atd. + - 2.500,- KÄ.S tĂm toho moc nenadÄlĂĄm,Âe?
|
Jsem na tom podobnÄ, proto radÄji podobnĂŠ propoÄty nedÄlĂĄm moc Äasto, aby z toho Âaludek neudÄlal kotrmelec :x A to jeÂtÄ nemluvĂm o tom, Âe to mĂĄm na vÂechny srazy dost daleko a pokud se budu letos ĂşÄastnit klubovejch Mazda srazĹŻ na Slovensku tak tÄch penÄz ubyde docela dost i na tyhle srandy :o :( :x :x :?
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
Elis
Magor MaGoRĹŻĹŻĹŻĹŻ

Věk: 27
Zaloen: 05. 06. 2006
Bydlitě: vanÄĂĄk...severnĂ Äechy
Zboí

|
|
| slunĂk napsal:
|
|
Hm, tak to mĂĄÂ jeÂtÄ dobrĂ˝...mÄ pĹijde vejplata na ĂşÄet a okamÂitÄ celĂĄ zmizĂ...a vlastnÄ ani nestaÄĂ, takÂe tam musim dalÂĂ penĂzky dodĂĄvat :(
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Alexxx
BjĂĄÂka

Věk: 21
Bydlitě: Yokohama
Zboí

|
|
DĂĄle nÄco hmotnĂŠho pro vÂechny ale to nesmĂm Ĺict ani kousek pjotoÂe jste vÂichni tak chytrĂ˝ Âe by vĂĄm to hned docvaklo :-) TakÂe to je nÄco na obdobĂ
jakĂŠkoli kromÄ zimi :-)
|
|
|
|
_________________ ÂHolky nejsou naÂi zlobĂtka. Jsou to lĂĄsejÄky, ale hrajĂ tvrdou hru!Â
,,Guiero le MagĹŻrci,,
|
|
 |
        |
 |
Tom
TatĂnek vÂech

Věk: 46
Zaloen: 04. 06. 2006
Zboí

|
|
No koukĂĄm,Âe by NagoĹi potĹebovali navÂtĂvit Banku.NejlĂŠpe v noci,bo pĹes den nĂĄs tam nepustĂ.... Alexxi,co pĹipravujeÂ,Âe je to tak tajnĂ˝???
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
gamp
BjĂĄÂka

Věk: 28
Zaloen: 31. 08. 2006
Bydlitě: vÂude a taky nikde
Zboí

|
|
| Tom napsal:
|
No koukĂĄm,Âe by NagoĹi potĹebovali navÂtĂvit Banku.NejlĂŠpe v noci,bo pĹes den nĂĄs tam nepustĂ.... Alexxi,co pĹipravujeÂ,Âe je to tak tajnĂ˝???
|
tome spi vetÂĂ tunel by to chtÄlo.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
323.Hans.626
Anonymní

Zboí
|
|
| Tom napsal:
|
|
SpĂÂ nÄkoho pĹepadnout v masce Fantomase :-D :-D
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
kid
Magor MĂÂi

Věk: 24
Bydlitě: MeruĹkov
Zboí

|
|
| Tom napsal:
|
|
kdy se konĂĄ ta nĂĄvÂtÄva banky???? jĂĄ jdu taky MĹŻÂou se odtamtud brĂĄt suvenĂ˝ry??? 8) 8)
|
|
|
|
       |
 |
slunĂk
MamÄa vÂech

Zboí

|
|
A jĂĄ MAGOR zapomnÄla na nejdĹŻĹŻĹŻĹŻĹŻĹŻĹŻĹŻĹŻleÂitÄjÂĂ plĂĄn ,kterej urÄo dopadne dĂky Tomovi a Alexxxovi.No ceci OTĂÄKOMÄR!
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
slunĂk
MamÄa vÂech

Zboí

|
|
| Alexxx napsal:
|
DĂĄle nÄco hmotnĂŠho pro vÂechny ale to nesmĂm Ĺict ani kousek pjotoÂe jste vÂichni tak chytrĂ˝ Âe by vĂĄm to hned docvaklo :-) TakÂe to je nÄco na obdobĂ
jakĂŠkoli kromÄ zimi :-)
|
takÂe nÄco na srazy...........nebo i na SlunĂGoW? Hlavinka Ârotuje...............pĹemĂ˝ÂlĂ................vzpomĂnĂĄ......
.........................................................................
..... ..............................................................
............................................................
..Asi u na to pĹiÂlĂĄĂĄĂĄĂĄĂĄĂĄĂĄĂĄĂĄĂĄĂĄĂĄĂĄĂĄĂĄĂĄĂĄ!
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|
Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 19, 20, 21 Dalí
|
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Nemůete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůete hlasovat v tomto fóru Nemůe připojovat soubory k příspěvkům Nemůe stahovat ani prohlíet přiloené soubory
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|