Obsah fóra www.magori.net Domů
 •   FAQ  •  Hledat  •  Možnosti  •  Ranks •  Uživatelské skupiny  •  Registrace  •  Nastavení  •  Přihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv  •  Přihlášení  •
 •   •    Domů  •   Obchod  • 
Kalendář 
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma

Odeslat nové témaOdpovědět na téma Zobrazit předchozí témaPoslat email příteli.Seznam uživatelů, kteří vidělit tento příspěvekUložit toto téma jako souborPrintable versionPřihlásit, pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma
Autor Zpráva
Tom
Tatínek všech

Věk: 46

Zboží

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: st leden 10, 2007 4:46 pm  Předmět:  PlĂĄny. Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Tak Magůrci,co plánujete pro letošní rok na svých miláčcích? Pochlubte se,a se na konci roku můžete podívat pravdě do očí Laughing U mě je to jasný.Jelikož mám v prdýlce zadní tlumiče a vepředu zase uložení tlumičů,tak holt když už se to musí rozebrat dostane Almerka jiné pružiny. Podvozek by byl lepší,ale to by musel nějaký existovat. No a z křesla na mě od vánoc pokukuje výfuk,tak to je další čínost.... Embarassed No motůrek by taky potřeboval alespoň zkrášlit... no nevím,snad to stihnu. :(

Blíženci Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie uživatele TomZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
323.Hans.626
Anonymní

Zboží

PříspěvekZaslal: st leden 10, 2007 5:32 pm  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Já mám objednaný elektrony na obě auta - k tomu se ještě budou lakovat brzdiče, motor a takový krávovinky, už mám vyhlídnutou i barvu. Co se týká motoru tak i přes určité zrazování ze strany Mazďáků půjdu do vložek filtrů Green na obě auta, případně ještě svíčky Iridium Denso bo NGK, taktéž na obě auta :-D U 323 bych v daleké budoucnosti rád viděl mlhovky, zadní křidýlko (to malý origo) mno a nějaký ty černý plasty do barvy karoserie případně folie (ty asi i u 626). Mno ale uvidíme, jak na tom budu s penězma zatím se to sune furt čim dál tím hůř Crying or Very sad :? Rolling Eyes Twisted Evil Twisted Evil

323.Hans.626
Anonymní

Zboží

PříspěvekZaslal: st leden 10, 2007 5:33 pm  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

323.Hans.626 napsal:
Já mám objednaný elektrony na obě auta - k tomu se ještě budou lakovat brzdiče, motor a takový krávovinky, už mám vyhlídnutou i barvu. Co se týká motoru tak i přes určité zrazování ze strany Mazďáků půjdu do vložek filtrů Green na obě auta, případně ještě svíčky Iridium Denso bo NGK, taktéž na obě auta :-D U 323 bych v daleké budoucnosti rád viděl mlhovky, zadní křidýlko (to malý origo) mno a nějaký ty černý plasty do barvy karoserie případně folie (ty asi i u 626). Mno ale uvidíme, jak na tom budu s penězma zatím se to sune furt čim dál tím hůř Crying or Very sad :? Rolling Eyes Twisted Evil Twisted Evil

Jo případně další alternativa budiž fakt, že pokud se mi naskytne zcela náhodou jakýkoliv auák za rozumnej peníz (japonec pokud možno Mazda) tak jedna z mých milenek půjde z domu... Aby byla zachována obměna vozového parku... Laughing Laughing Laughing

Alexxx
Bjáška

Věk: 21

Zboží

japan.gif
PříspěvekZaslal: st leden 10, 2007 6:19 pm  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

No Auto ne někdy přece :-D ......

Štír Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie uživatele AlexxxZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovi WWW stránkyMSN MessengerICQ
Andy
Teta zmrzlinka

Věk: 34

Zboží

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: st leden 10, 2007 9:04 pm  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Mám velkej elán, větší auto a obrovský plány Laughing Laughing

Z těch realizovatelnejch plánů to je minimálně předělanej introš. Ten si dělám sama a tak něco uškudlím. A že bude překopanej ! Shocked :P Opět jsem musela totiž penízky dát na jiné autíčko a ne na šéfovské Evil or Very Mad
Ale abych obhájila titul nejhezčí dodávky nebo aspoň s důstojností se účastnila, musím zapracovat i na exteriéru. Takže BY TO CHTĚLO výfuk, spojler možná na střechu a uši (okolo kabiny), horní hrazda do laku, osvětlit lépe čumáček, taky jsem chtěla silnější turbo... nooo, to už asi nebude, takže minimálně na závody mechanický zapínání ventilátoru a vůbec ... překvapeníííííííííííííííí Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Váhy Pohlaví:Žena Kočka OfflineOsobní galerie uživatele AndyZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovi WWW stránkyICQ
slunĂ­k
Mamča všech

Věk: 39

Zboží

macadonia.gif
PříspěvekZaslal: st leden 10, 2007 11:24 pm  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

No tak-volant,vzduchový filtr,rozpěra a trochu barevnější kola.........to bych letos fakt chtěla.zbytek uvidím .taky hoooooooooodně moc záleží na korunkách,páč jsem dnes spočítala své výdaje za měsíc (to co musím zaplatit) a zjistila jsem že po všem tom zaplacení mi měsíčně zbývá na jídlo,ošacení,žáábku atd. + - 2.500,- Kč.S tím toho moc nenadělám,že? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Rolling Eyes

Býk Pohlaví:Žena Prase OfflineOsobní galerie uživatele slunĂ­kZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
323.Hans.626
Anonymní

Zboží

PříspěvekZaslal: čt leden 11, 2007 2:19 pm  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

slunĂ­k napsal:
No tak-volant,vzduchový filtr,rozpěra a trochu barevnější kola.........to bych letos fakt chtěla.zbytek uvidím .taky hoooooooooodně moc záleží na korunkách,páč jsem dnes spočítala své výdaje za měsíc (to co musím zaplatit) a zjistila jsem že po všem tom zaplacení mi měsíčně zbývá na jídlo,ošacení,žáábku atd. + - 2.500,- Kč.S tím toho moc nenadělám,že? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Rolling Eyes

Jsem na tom podobně, proto raději podobné propočty nedělám moc často, aby z toho žaludek neudělal kotrmelec :x Twisted Evil Laughing A to ještě nemluvím o tom, že to mám na všechny srazy dost daleko a pokud se budu letos účastnit klubovejch Mazda srazů na Slovensku tak těch peněz ubyde docela dost i na tyhle srandy Crying or Very sad :o :( :x :x Twisted Evil :?

Elis
Magor MaGoRĹŻĹŻĹŻĹŻ

Věk: 27

Zboží

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: čt leden 11, 2007 4:00 pm  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

slunĂ­k napsal:

Hm, tak to mᚠještě dobrý...mě přijde vejplata na účet a okamžitě celá zmizí...a vlastně ani nestačí, takže tam musim další penízky dodávat :(

Blíženci Pohlaví:Žena Prase OfflineOsobní galerie uživatele ElisZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
Alexxx
Bjáška

Věk: 21

Zboží

japan.gif
PříspěvekZaslal: čt leden 11, 2007 4:23 pm  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Dále něco hmotného pro všechny ale to nesmím řict ani kousek pjotože jste všichni tak chytrý že by vám to hned docvaklo :-) Takže to je něco na období
jakékoli kromě zimi :-)

Štír Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie uživatele AlexxxZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovi WWW stránkyMSN MessengerICQ
Tom
Tatínek všech

Věk: 46

Zboží

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: čt leden 11, 2007 7:26 pm  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

No koukám,že by Nagoři potřebovali navštívit Banku.Nejlépe v noci,bo přes den nás tam nepustí.... Laughing Alexxi,co připravuješ,že je to tak tajný???

Blíženci Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie uživatele TomZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
gamp
Bjáška

Věk: 28

Zboží

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: čt leden 11, 2007 9:26 pm  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Tom napsal:
No koukám,že by Nagoři potřebovali navštívit Banku.Nejlépe v noci,bo přes den nás tam nepustí.... Laughing Alexxi,co připravuješ,že je to tak tajný???

tome spiš vetší tunel by to chtělo.

Býk Pohlaví:Muž Pes OfflineOsobní galerie uživatele gampZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
323.Hans.626
Anonymní

Zboží

PříspěvekZaslal: čt leden 11, 2007 9:38 pm  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Tom napsal:

Spíš někoho přepadnout v masce Fantomase Smile Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing :-D :-D

kid
Magor Míši

Věk: 24

Zboží

japan.gif
PříspěvekZaslal: čt leden 11, 2007 11:16 pm  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Tom napsal:

kdy se koná ta návštěva banky???? já jdu taky Laughing Laughing Laughing Můžou se odtamtud brát suvenýry??? Laughing Laughing 8) 8)

Vodnář Pohlaví:Muž Tygr OfflineOsobní galerie uživatele kidZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovi WWW stránkyICQ
slunĂ­k
Mamča všech

Zboží

macadonia.gif
PříspěvekZaslal: čt leden 11, 2007 11:53 pm  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

A já MAGOR zapomněla na nejdůůůůůůůůůležitější plán Embarassed ,kterej určo dopadne díky Tomovi a Alexxxovi.No ceci OTÁČKOMĚR!

Býk Pohlaví:Žena Prase OfflineOsobní galerie uživatele slunĂ­kZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
slunĂ­k
Mamča všech

Zboží

macadonia.gif
PříspěvekZaslal: čt leden 11, 2007 11:56 pm  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Alexxx napsal:
Dále něco hmotného pro všechny ale to nesmím řict ani kousek pjotože jste všichni tak chytrý že by vám to hned docvaklo :-) Takže to je něco na období
jakékoli kromě zimi :-)
takže něco na srazy...........nebo i na SluníGoW? Shocked Hlavinka šrotuje...............přemýšlí................vzpomíná......
.........................................................................
..... Question ..............................................................
............................................................
..Asi už na to přišlááááááááááááááááá! Jump Jump

Zobrazit příspěvky z předchozích:      
Odeslat nové témaOdpovědět na téma Zobrazit předchozí témaPoslat email příteli.Seznam uživatelů, kteří vidělit tento příspěvekUložit toto téma jako souborPrintable versionPřihlásit, pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma