Obsah fóra www.magori.net Domů
 •   FAQ  •  Hledat  •  Možnosti  •  Ranks •  Uživatelské skupiny  •  Registrace  •  Nastavení  •  Přihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv  •  Přihlášení  •
 •   •    Domů  •   Obchod  • 
Kalendář 
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma

Odeslat nové témaOdpovědět na téma Zobrazit předchozí témaPoslat email příteli.Seznam uživatelů, kteří vidělit tento příspěvekUložit toto téma jako souborPrintable versionPřihlásit, pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma
Autor Zpráva
slunĂ­k
Mamča všech

Věk: 39

Zboží

macadonia.gif
PříspěvekZaslal: čt prosinec 28, 2006 7:44 pm  Předmět:  Mitsubishi Lancer EVO IX. Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Co dodat?

http://www.novinky.cz/auto/auto_testy/test-mitsubishi-lanceru-evo-ix--sila-v-nas_105015_5371j.html

Býk Pohlaví:Žena Prase OfflineOsobní galerie uživatele slunĂ­kZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Tom
Tatínek všech

Věk: 46

Zboží

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: pá prosinec 29, 2006 10:14 pm  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

No že si bohužel budeš čůrat do plenek,než na něho budeš mit. No a já už ani ty plenky nebudu umět nasadit.... Laughing

Blíženci Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie uživatele TomZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
slunĂ­k
Mamča všech

Zboží

macadonia.gif
PříspěvekZaslal: pá prosinec 29, 2006 11:44 pm  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Tom napsal:
No že si bohužel budeš čůrat do plenek,než na něho budeš mit. No a já už ani ty plenky nebudu umět nasadit.... Laughing
Ne,že se zas s nima omotᚠcelej! Laughing Laughing Laughing Laughing

Býk Pohlaví:Žena Prase OfflineOsobní galerie uživatele slunĂ­kZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
kid
Magor Míši

Věk: 24

Zboží

japan.gif
PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2007 5:22 pm  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

8)

Vodnář Pohlaví:Muž Tygr OfflineOsobní galerie uživatele kidZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovi WWW stránkyICQ
slunĂ­k
Mamča všech

Zboží

macadonia.gif
PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2007 5:40 pm  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

In Love Love It

323.Hans.626
Anonymní

Zboží

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2007 5:43 pm  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Image

Image

:wink:

323.Hans.626
Anonymní

Zboží

PříspěvekZaslal: pá březen 02, 2007 5:46 pm  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

a ještěééééééééééééééééééééééé Laughing Laughing

Image

Image

Image
8)

DyDy
Bjáška

Věk: 25

Zboží

italy.gif
PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 11:50 am  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Jako hezkĂ˝, ale mĂĄ jednu vadu.... nenĂ­ to ItalskĂ˝ auto :-D

Váhy Pohlaví:Muž Krysa OfflineOsobní galerie uživatele DyDyZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
slunĂ­k
Mamča všech

Zboží

macadonia.gif
PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2007 11:39 pm  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Hele,hele,hele.............Mitsubishi lancer Evo X.............. In Love Love It

http://www.novinky.cz/auto/mitsubishi-lancer-evo-x--seriovy-dabel_114014_go372.html

Matysek
Bjáška

Věk: 26

Zboží

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: pá duben 27, 2007 7:44 am  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Nadherne :-) trochu mi pripomina Volvo :-) jo tohle je muj sen kterej si nikdy nesplnim Sad snad v pristim zivote :-D

Beran Pohlaví:Muž Krysa OfflineOsobní galerie uživatele MatysekZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
slunĂ­k
Mamča všech

Zboží

macadonia.gif
PříspěvekZaslal: pá duben 27, 2007 11:15 pm  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

no,mate,si o tom můžeme pokecat. Laughing Laughing Laughing Laughing takže v příštím životě se potkáme s Mitsubishi,ju? Laughing

Matysek
Bjáška

Zboží

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: so duben 28, 2007 9:19 am  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

jasny :-))

Beran Pohlaví:Muž Krysa OfflineOsobní galerie uživatele MatysekZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuICQ
Dytuska
Sestřiška

Zboží

srilanka.gif
PříspěvekZaslal: po duben 30, 2007 11:55 am  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

tak teda X se mi teda vĹŻĹŻĹŻbec nelĂ­Ă­Ă­Ă­bĂ­Ă­Ă­Ă­:(

Beran Pohlaví:Žena Krysa OfflineOsobní galerie uživatele DytuskaZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Tom
Tatínek všech

Věk: 46

Zboží

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: po duben 30, 2007 12:43 pm  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

Mě by se líbilo jakýkoliv. A je mi ouplně fuk,jaký má číslíčko na konci.

Blíženci Pohlaví:Muž Drak OfflineOsobní galerie uživatele TomZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
323.Hans.626
Anonymní

Zboží

PříspěvekZaslal: út květen 01, 2007 1:51 pm  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemTlačítko webuNávrat nahoru

mě se teda líbí víc ta klasika IX se kterou jsem jezdil po Praze Laughing Laughing

Zobrazit příspěvky z předchozích:      
Odeslat nové témaOdpovědět na téma Zobrazit předchozí témaPoslat email příteli.Seznam uživatelů, kteří vidělit tento příspěvekUložit toto téma jako souborPrintable versionPřihlásit, pro kontrolu soukromých zprávZobrazit následující téma

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma